Carroträning

Allmänt | 2012-04-16 | 21:21:22 Kommentera här! » 0 st

Idag var det dags för Carroträning igen. Eftersom vi har vart hos tandläkaren så missade jag förra gången så det var en hel månad sen sist. Det var väldigt roligt idag! Innan tandis så hade jag en period som det gick "lite mindre bra" men idag kändes det som om vi var tillbaka på banan igen och jag fick mycket beröm av Carro för saker som jag haft i läxa. T ex att jag har tendens till att ha lite hög hand och att ta lite stora tygeltag. Det problemet måste ju vara bland det vanligaste när jag tänker efter. Ser många ryttare både på hög och låg nivå som rider med höga händer, sen kanske det påverkar olika hästar på olika sätt såklart men H blir lätt spänd av min höga och lite för ivriga hand.
Vi tränade på programmen jag ska rida på lördag och dem gick ok, men jag har tisdag, onsdag och fredag till programridning/dressyr o sen en uteritt där emellan på torsdag så ska jag nog iaf komma runt banan :)



Carro måste vara den bästa tränaren någonsin, det har hänt så mycket sen jag började träna regelbundet för henne. Hennes och Mickes hemsida är verkligen värd att kolla in http://www.dressyrhoppet.nu/



"Caroline är en av de mest välutbildade tränarna inom dressyr i Sverige. I Sverige finns endast ett fåtal personer som är Diplomerade Beridare inom Dressyr. Caroline är en av dem..."

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se