Hästar genom tiderna...

Allmänt | 2012-04-02 | 12:24:24 Kommentera här! » 0 st

Jag har ju innan nämnt lite om hästarna jag haft men hittade även lite bilder på de i mors dator så härkommer några av de killar jag tagit hand om i mitt hästliv. När jag tänker efter så har jag faktiskt bara haft valackar :)


De här två brorsorna var min dåvarande tränares. När hon blev gravid och mammaledig så fick jag ta hand om de som mina egna.
Tan Goe till vänster och Tan Gent till höger. Tan Gent hade jag hela tiden under dessa två-tre år medan Tan Goe kom och gick lite då han var lite yngre och Cissi bytte ut honom mot någon annan häst ibland.

Jag fick även tävla båda och jag och Tan Gent var med i diversion II laget.
Tan Goe

Tan Goe o jag kom trea i KM, tror jag. Jag älskade Tan Goe så himla mycket. Han var så snäll och okomplicerad att rida. Tyvärr finns han inte i livet idag.



Tan Gent o jag på tävling.
Tyvärr var det väl bara just den sekund som detta kort togs som TG gjorde som han skulle. Han drev mest med mig på tävlingsbanan och hade bakbenen mer uppe i luften än på marken :)



Det här är Lantan. Det är min förra tränares svärfars häst. Honom hade jag en kort period innan jag köpte Hamilton. Det var honom jag också ramlade av på tävling. Han var en klippa och det var så himla kul att ha honom för han gjorde alltid som man sa och det var alltid kul att rida honom.



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se