Sergio grasso

Allmänt | 2012-04-11 | 21:29:12 Kommentera här! » 0 st

Idag när vi kom hem från veterinären så tog jag den andra bilen o vände om till Norrköping för att lämna in mina stövlar hos en skomakare som jag blivit rekommenderad. Jag tänkte att det var lika bra så jag inte står där på tävlingen o dragkedja inte funkar.

Väl där inne så trodde inte skomakaren sina ögon. Han hade under sina 25 år i yrket aldrig sett ett par så fult lagade stövlar (har lagat kedjan förr). Jag blir så arg på mig själv att man ibland väljer den mest lätta vägen som tar kortast tid istället för att kolla upp saker. Men står det skomakare på någons företag så ifrågasätter man ju inte det, inte jag iaf.

Jag får iaf hämta de redan på fredag och jag hoppas av hela mitt hjärta att han kan laga mina fina älsklingar så de blir snygga igen :)

Jag hade sån tur när jag skulle köpa stövlar för några år sedan. Det var inte meningen att det skulle bli så dyra stövlar men det var en annan tjej som måttbeställt dessa utan att hämta ut dem. Och det måste ha vart min okända tvilling för de var perfekta för mig med :D


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se