Tävlingsdags

Allmänt | 2012-04-20 | 18:17:45 Kommentera här! » 2 st

Imorn är det äntligen dags. Tyvärr så har vädret vart skit rent ut sagt i veckan.. det har bara regnat o regnat! Hoppas på uppehåll imorn iaf.

Idag red jag igenom programen några gånger igen men det kändes inte riktigt lika bra som i onsdags, får hoppas på lite bättre känsla imorn. Nu finns det ingenting mer jag kan göra så det är bara att ta det lugnt ikväll o invänta morgondagen :)


När jag köpte ny sadel vid årsskiftet så köpte jag också en ny gjord, en så kallad "luftgjord". Jag är supernöjd med den ! Egentligen hade väl inte Hamilton några speciella bekymmer med sin vanliga gjord men han ska ju ha det bästa så klart :) Luften som finns inne i gjorden ska liksom andas med i takt som hästen andas vilken gör att trycket  blir jämnt och behagligare för hästen.
Jag valde mellan denna och den franska gjorden som har blivit väldigt poppis. Fick låna en fransk av sadelutprovaren och pröva ett tag. Jag gillade den med men jag tyckte att den var lite läskig då nästan hela gjorden är gjort av resårliknande material så jag visste aldrig riktigt hur mycket jag skulle spänna då man kunde spänna hur mycket som helst.

Kommentarer
Skrivet av: Cissi

Lycka till i morgon :) kram kram

2012-04-20 @ 20:43:48
Skrivet av: Hannah

Lycka till från mig med ! :D

2012-04-21 @ 01:08:45

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se