Nu är det dags igen...

Allmänt | 2012-07-10 | 21:09:15 Kommentera här! » 0 st

... att ta tag i det här med skritten. Jag får skritta ungefär 15 minuter varannan dag tills cirka 2-3 veckor innan nästa veterinärbesök då jag även får lägga in några snuttar med trav. I förrgår var det första dagen ! 

Jag frågade veterinären om vi inte skulle påbörja en behandling med "tuppkam" när vi var där senast då stötvågorna uppenbarligen inte hade fungerat. Men hon sade då att det har egentligen inte visat ha så stor effekt. "Aktiv vila" har visats fungera ungefär lika som tuppkamsbehandling.

Det känns skönt att forskningen faktiskt går frammåt och att sådana naturliga saker som att få röra på sig i lagom mängd kan göra mer än vad en behandling med sammanställda ämnen kan göra. Att vi går "tillbaka" i utvecklingen för att det har visats fungera känns på något sätt skönt. Jag tror att vi människor försöker leka lite för mycket gud ibland men enligt mig så är det inte en bra lösning i längden.
Travsporten verkar inte riktigt ha kommit dit än, men det handlar väl om för mycket pengar antar jag. Min erfarenhet när jag vart hos veterinärer är att ägarna till travhästarna bara kommer in och ber om en spruta i knäet o de får de bara sådär utan vare sig en kontroll eller observation. 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se