Veterinären

Allmänt | 2012-07-04 | 19:29:55 Kommentera här! » 0 st

Det 
Hej igen!

Det var ett tag sedan sist. Det har verkligen inte hänt något kul och H har bara gått på bete dygnet runt så jag har inte haft så mycket att dela med mig av. 

Idag däremot var vi hos veterinären på återbesök för att utvärdera senskadan och effekten av stötvågorna. Senskadan är precis densamma som den var från början, alltså har stötvågorna inte vart till så mycket hjälp. Vilket känns rätt tråkigt nu, inte bara att han inte är på bättringsvägen utan det faktum att alternativa behandlingar inte går på försäkringen så vi får lov att betala allt från egen ficka.

Den här gången hade vi en annan veterinär, den vi brukar boka tider hos annars, då den tidigare hade semester. Bytet var nog det bästa som kunde hända. Hon förklarar så himla bra och hon vill verkligen lära ut sin kunskap. Det bästa av allt var att hon faktiskt kunde ge lite konkreta svar på mina frågor. Enligt henne tar denna typen av skada cirka sex månader att komma på bättringsvägen men hon trodde inget annat än att jag i framtiden kommer kunna ha Hamilton som tävlingshäst. Det var det skönaste att höra av allt. Han kommer bli bra men frågan är bara när.. Återbesök om två månader för att utvärdera framtiden. Tills dess får jag skritta ungefär varannan dag en kort stund på hård underlag. 

Det känns ärligt väldigt jobbigt med all den här väntan men jag får helt enkelt se det positiva att det faktiskt kommer att bli bra till iaf 90%. 

Förresten så hände nog inte olyckan då när jag red som vi har trott. När han slant då så var det nog bara en vanlig sträckning som vi trodde först och det är förmodligen hans lill hagkompis som har sparkat han..! 

Nu vart det lite långt här men väger upp med några bilder från den senaste tiden :)









Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se