Blödning på senan

Allmänt | 2012-06-02 | 12:26:18 Kommentera här! » 0 st

Hamiltons svullnad över blödningen har inte gått ner nånting sedan vi gjorde den första stötvågsbehandling. Vi fick också ett recept på en gel som vi skulle smörja med på svullnaden, Compagel. Det är som en en dos av metacam men som punktbehandling istället. 

Hamiltons är iaf väldigt lugn nu för tiden och jag har nästan slutat att skritta helt. Eftersom jag gjorde det de fem första veckorna och blödningen inte blivit bättre alls så tänkte jag pröva med att vila så mycket som möjligt. Han går ute med tjejen i hagen nu plus att de har höbal hela dagen i hagen så jag tror att koliken bör hålla sig borta. -Pepparpeppar-
Jag tänkte ta kort på svullnaden så ni får se hur det ser ut. Det kan va bra att ha en bild av det i huvudet om det någon gång skulle hända en själv. Tills jag har tagit bilden så visar jag en jag googlade fram. Det är ett rätt extremt fall av senskada men jag tycker inte att Hamiltons svullnad är så jättemycket mindre dock lte mer centrerad.


På tisdag är det dags för den andra behandlingen och jag hoppas att den börjar verka lite mer.

Jag önskar att jag bara kunde plocka fram en annan tävlingshäst från fickan så inte jag tappade så mycket av min ridning under dessa långa sjukperioder.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se