Första gången!

Allmänt | 2012-03-09 | 21:35:50 Kommentera här! » 1 st

Jag skapade egentligen bloggen för ett tag sen men har inte riktigt bestämt mig försen nu om jag ska börja skriva eller inte. Tydligen valde jag att börja göra det ikväll... Bloggen är väl främst till för mitt intresse - ridningen och min häst Hamilton. När man har ett så starkt intresse så går nästan varje ledig minut till att tänka på det. Är det inte planeringen för veckan så går man igenom förra ridpasset i huvudet och är det inte det så är det det kommande ridpasset man går igenom. Vad jag menar är att det kan vara skönt att ha en blogg att ventilera i. Jag har redan en "dagbok" där jag skriver ner dagens ridpass och en kommentar om hur det gick men jag känner att jag behöver mer...
Det kanske är lite extra kul att jag börjar just ikväll då jag idag för första gången tränade för Mads Hendeliowitz. Det gick... bra. Jag var lite nervös så Hamilton blev lite spänd och inte ens de mest grundläggande sakerna som gas, broms och ställning funkade. Det var alltså det jag fick jobba med. Men såhär i efterhand när jag tänker tillbaka så var det egentligen jättebra att det blev så. Vi får nämligen samma problem på tävlingsbanan och det här hjälpte mig iaf lite hur jag ska hantera det.
En trött men glad Hamilton efter dagens träning. Imorn är vi på´t igen och då är det kandaret som gäller så jag är peppad :)

Kommentarer
Skrivet av: lisa

Det ska bli kul att få följa er blogg :) satt och småskratta för mig själv här hemma när jag läste vissa grejer. Ni är för söta, både du och hamilton!!

2012-03-12 @ 19:25:09

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se