Kolik

Allmänt | 2012-03-14 | 17:27:00 Kommentera här! » 0 st

Jaha! Idag var min plan att rida markarbete, huset, och träna lydnad. Tyvärr upptäckte jag när jag skulle hämta H i hagen att han hade ont i magen. Han var som i trans och stod o stirrade på en punkt i backen och kunde liksom inte sluta att darra och röra på benen. Jag fattade direkt för han har blivit likadan förut. Jag tog in han på en gång och tog av täcket innan jag gick ner i ridhuset o gick med han. Efter 30 min tog jag upp han igen o tog temp o lyssnade på magen. Ingen feber o han var mkt lugnare nu så jag sadlade på o gav mig ut i skogen på en tur i hopp om att magen skulle komma igång. Efter typ halva turen så blev han mkt piggare o gladare! När han kom in i boxen igen så bajsade han också. Att man kan bli så glad för lite bajs :) hehe!

Han mår mkt bättre nu men jag åkte iaf o köpte parafinolja som jag gav han i betfor. Köpte också lindrökaka, tänkte börja utfodra med det som förebyggande syfte.

Skönt att det inte var så allvarligt som det brukar kunna bli. Sist fick veterinären komma ut och ge kramplösande och slanga med paraffinolja. Usch! Jag fattar inte hur känslig man kan va!!

Min tanke är att han kanske har fått i sig lite lera i hagen. Jag har tänkt både igår o idag på att han var lerig på nosen som att han gått o dragit den i backen.

En bild på lilla kraken från första gången när han hade gaskolik o stod o fick dropp.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se