Mads Hendeliowitz

Allmänt | 2012-03-10 | 17:21:22 Kommentera här! » 0 st

Idag var det dags igen... träning för Mads. Idag hade jag kandaret och det gick MYCKET bättre redan från början. Jag bestämde mig för att rida fram nästan 45 min innan så jag kunde jobba med det grundläggande som jag fick göra dagen innan. Jag ville ha ut så mycket som möjligt av träningen som jag kunde så jag kände att jag ville ha koll på det innan mina 50 min med Mads började. Både gas, broms och ställningen satt mycket bättre från början idag och det kändes som Mads var nöjd med oss och han gav mig faktiskt mycket inspiration i både mitt mentala och i övningar.
När träningen var klar så kom han fram och sa att jag hade en väldigt fin häst. En sådan sak gör mig så glad. Hamilton är nog världens finaste :) haha!
Det bästa som finns är nog ett lyckat träningspass - man kan leva på det hela dagen, ingen kan få min dag dålig efter en sådan bra start :)
En gammal bild på Hami och mig när vi tävlade på hemmaplan. Blev en förstaplacering med nästan 68% om jag inte minns fel.
Jag tänkte presentera Hamilton lite mer i nästa inlägg. Visa bilder på honom när jag fick honom och nu, vilken skillnad det har blivit.
Kram

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se