... och mig!

Allmänt | 2012-03-12 | 14:43:21 Kommentera här! » 0 st

En liten presentetion av mig skulle väl kanske också vara på sin plats.

Isabell heter jag men alla har alltid kallat mig för Bella så det känns nästan konstigt när någon tilltalar mig som Isabell. Jag fyller 22 år i September i år.
Jag har näst intill ridit sen jag kunde gå. Jag är uppväxt på landet och där hade mina grannar massa ponnier. Jag och min vän hängde jämt i stallet och när vi blev några år äldre så kunde vi vara ute i skogen och rida deras små shettlandsponnier i timmar. haha! Tycker synd om de nu i efterhand.
När jag fyllde sex år så började jag rida på ridskolan i min stad och sedan dess har jag alltid ridit regelbundet. När jag kom upp i tidiga tonåren så började jag sköta ridskolechefens hästar och när hon sedan blev gravid så fick jag ta hand om och rida hennes hästar som om de vore mina egna. Det var nog en viktig tid i mitt "hästliv" för det var då jag började lägga ner min "själ" i ridningen och visste att det var det jag ville satsa på. När hon hade vart mammaledig i ca två år och fått två barn så började jag ha hennes svärfars häst på foder. Det var den jag ramlade av när jag var iväg på en tävling.

O´för fyra år sedan köpte jag Hamilton, men det vet ni ju allt om.


På gymnasiet gick jag Natur och Samhäll för min plan var då att söka till Hippologen efter, men istället blev det ett sabbatsår efter gymnasiet då jag jobbade som städerska på mitt sommarjobb som jag haft sedan flera år tillbaka. Efter ett år där så tröttnade jag väldigt ordentligt på det och sökte in till Socionomprogrammet.
Jag insåg när jag jobbade att jag vill ha ridningen som ett starkt intresse istället för ett jobb.. Idag är jag lite delad men jag tror och hoppas att jag kommer trivas som socionom i alla fall. Sedan finns det ju ingenting som säger att jag inte kan gå andra kurser och komplettera kompetensen inom ridningen så i framtiden kanske jag kan väva samman båda intressena. Det vore nog en dröm!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se