Cavalor Dry feet

Allmänt | 2012-05-11 | 19:07:07 Kommentera här! » 0 st

Nu har jag äääntligen fått dry feet som jag beställt. Nu när undelaget är bättre i hagen är det dock inte lika akut längre men jag tänkte köra ändå för det är allid mer eller mindre krtiskt med hans små hovar...



Det här är vad som står om det från hemsidan som jag beställde det ifrån. Verkar ju iaf bra och enligt tipset jag fick om det var det bättre än det flesta andra produkter :)
"Fukt och lera kan göra att sulan och strålen blir mjuka (strålröta). Cavalor Dry Feet hjälper snabbt och effektivt att hålla den torr. Användningsområde: Vid sur och försvagad stråle, sula och bärrand. Bevarar och torkar upp Effektiv och snabbverkande Lätt att använda Bruksanvisning Rengör hoven noggrant med vatten. Spraya på hovens undersida. Upprepa behandlingen tills hoven är torr (normalt 4-5 dagar). Kan användas förebyggande en gång i veckan. Om hälta eller inflammation förekommer, konsultera alltid veterinär före användandet. Undvik direktkontakt med hud och ögon (starkt uttorkande)- använd skyddshandskar och skyddsglasögon. Undvik inandning - används endast i väl ventilerade utrymmen"

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se