Equitop Myoplast

Allmänt | 2012-05-31 | 21:09:38 Kommentera här! » 0 st

Förra sommaren så började Hamiltons tidigare brutna käke att spöka igen. Enligt ultraljudet så hade det kommit in ett "främmande föremål" i käken. Förmodligen hade det kommit in en liten pinnbit eller liknande samtidigt som han fick sparken och frakturen kom men att den hade börjat röra lite på sig så det blev irriterat igen. När det sen var bra och jag fick börja rida igång igen så fick jag ett tips av veterinären att testa ett fodertillskott. Equitop Myoplas heter det och det gjorde verkligen susen för min häst. Han fick dock väldigt mycket "busenergi" men på min annars ganska coola gubbe var det bara kul :) Musklerna fick verkligen lite hjälp på traven och jag har en känsla av att igångridningsperioden inte alls blev lika lång som den brukar vara. 

Fodertillskottet säljs bara hos veterinären, iaf gjorde det bara det då men då va det också ganska nytt på marknaden tydligen. Det var också ganska dyrt, nästan 1000kr och då räckte det i en månad cirka. Man ska bara använda det under en kort period, t ex en igångridningsperiod. 

Jag ska absolut köpa det här igen sen när blödningen har försvunnit och jag får börja rida igen...
Det här står om Equitop Myoplast:

Equitop Myoplast är ett välsmakande fodertillskott som understöttar hästens muskulatur. Myoplast är utvunnet av alger och innehåller en unik sammansättning av aminosyror. Med en bra balans av aminosyror svarar hästen bättre på träning, konvalescenstiden förkortas och hästen kan tränas mer frekvent.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se