Spikmatta till din häst?

Allmänt | 2012-05-15 | 17:48:09 Kommentera här! » 0 st




Det är mycket snack om dessa "spikmatte-täckena". Det se verkligen ut som en vanlig "spikmatta" till oss människor men inbyggt i ett täcke. Det är många aquiterapeuter som rekomenderar det och effekten ska väl vara samma som för oss människor också. Man ska känna sig mer avslappnad, öka blodcirkulationen, minska smärta m.m. Jag tycker sånt där är så svårt. För en del funkar det säkert jättebra och för en del inte. Jag har själv en spikmatta och jag gillar det inte medan min mor verkligen gör det. Det måste ju va likadant för hästar tänker jag och eftersom de inte kan prata bli det problematiskt. Att köpa ett sån här täcke för nästan 4000 :- utan en garanti på att det faktiskt hjälper känns dyrt. Vad hände med vanlig hederlig massage som inte kostar mer än ett par trötta händer och möjligtvis lite liniment?



"Accuhorsemat® startade med visionen att få alla hästar i världen att må bättre. Med hjälp av den erkände Equiterapeuten Kauko "Kokko" Luomala har vi nu äntligen hittat lösningen: ett ackupressurtäcke för hästar som vi kallar Accuhorsemat®.


Med en Accuhorsemat® hjälper ägare och skötare sina hästar att slappna av i muskler, öka blodcirkulationen och effektivisera återhämtning efter träning och tävling.

En Accuhorsemat® kan dessutom hjälpa Equiterapeuter att nå ännu djupare i sina behandlingar. Med en mer avslappnad muskulatur blir behandlingar av både massage och ackupunktur ännu effektivare"

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se