Kaos!

| 2012-09-11 | 14:13:01 Kommentera här! » 0 st

Igår så fick vi ett samtal upp till stallet att en tjej hade ramlat av sin häst när hon var ute på tur med ridskola. Tjejen hade inte skadat sig något speciellt men hästen var fortfarande på vift. Mamma tog bilen o hämtade tjejen o jag o två tjejer gick iväg med förhoppningarna att möta upp hästen.

Det gjorde vi inte men vi blev stannade av en personbil som sett en lös o blodig häst men som hämtat en kvinna från ett stall i närheten. Så vi fick skjuts dit där hästen stod lite blåslagen i en box. Tanken var att han gått omkull i en asfaltskurva då han hade skrapats upp på vänster sida. Han hade oxå trampat av sig en sko och på något sätt lyckats sparka sig själv i magen då han hade en enorm blodsutgjutelse där. Man kunde kupa hela handen runt men ändå ute täcka den o kraken hade väldigt ont. På vägen hem var han lite halt o lott men ändå pigg o glad.

Han mår säkert redan mycket bättre idag men det är läskigt när hästarna försvinner sådär. Om H skulle springa bort vet jag inte vad jag skulle ta mig till.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg

E-mejl: (endast för mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se